Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι λιγοστοί φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι παρευρέθηκαν στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα είχαν τη δυνατότητα να δουν αρκετά «φρέσκα» πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ιδιάκεθ.
Από την στιγμή που απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές ήταν λογικό και αναμενόμενο ο Ιδιάκεθ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες οι οποίοι είτε δεν έπαιξαν καθόλου φέτος ή έχουν πάρει ελάχιστα λεπτά
συμμετοχής. Έτσι, ήταν μία καλή ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα…
Σόρια, Μπόλιεβιτς, Κάσες, Εγγλέζου, Μαλόκου, Νέλσον, Πάνκοφ, Τούμπας και Ρουσιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και οι οποίοι μέχρι στιγμής φέτος δεν έχουν πάρει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Και αν
κρίνουμε από τη συνολική εικόνα τους, έστω κι αν μιλάμε για φιλικό, δεν έδειξαν και κάτι το
σούπερ.
Ο μόνος που φάνηκε να ξεχωρίζει κάπως ήταν ο
Πάνκοφ στο κέντρο της άμυνας. Ο Σόρια έκανε πολλά λάθη αν και αγωνίστηκε δεξί εξτρέμ, ο Εγγλέζου πάλεψε αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις σε ένα νέο ρόλο, ο Μαλόκου σκόραρε απλά το μοναδικό γκολ, ο Ρουσιάς είχε ευκαιρίες για ένα γκολ που δεναξιοποίησε, ενώ ο Νελσον δεν έθελξε. Ο νεαρός ο Τούμπας έκανε το λάθος στο γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να τον επηρεάσει. Έχει την εμπιστοσύνη όλων. Άλλωστε αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο…
Αλλαγή συστήματος…
Ο Ιδιάκεθ άφησε το σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δοκίμασε ένα
4-1-4-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πάμπλο, δεξί μπακ ο Νέλσον, αριστερό ο Εγγλέζου και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά και Πάνκοφ. Σε ρόλο «καθαρού» αμυντικού μέσου ο Μπόλιεβιτς και λίγο πιο μπροστά του οι Κάσες και Χέφελ. Δεξιά της επίθεσης ο Σόρια, αριστερά ο Μαλόκου και στην κορυφή ο Ρουσιάς.
Μία ενδεκάδα η οποία δεν πρόκειται ναν δούμε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι, όμως είχε την ευκαιρία ο Ιδιάκεθ να δει κάποια πράγματα που ήθελε. Δοκίμασε και αλλαγή συστήματος και δεν αποκλείεται αυτό να είναι και μία σκέψη ενόψει και του αγώνα με τον Άρη, μιας και η τριάδα στόπερ δεν του έχει βγει στα τελευταία ματς.
Κάσες το… ερωτηματικό
Έπαιξε σε όλο το 90λεπτο ο Νάτσο
Κάσες του φιλικού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά δεν έδειξε να είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να κρίνουμε αυστηρά κάποτε τον
Ιδιάκεθ που δεν τον χρησιμοποιεί, όμως σίγουρα θα βλέπει ότι δεν είναι στα επίπεδα που θέλει και ακόμη προσπαθεί να μάθει καλά το παιχνίδι της ομάδας και των συμπαικτών του.
Φαίνεται σαν να είναι έξω από τα νερά του ο Νάτσο και ίσως αν πάρει δύο-τρία συνεχόμενα 90λεπτα στα πόδια του να τον βοηθήσουν να… συνέλθει.
Το πρόβλημα με Ακοράν…
Μπήκε στο 46΄ του φιλικού αγώνα ο Ακοράνν και αποχώρησε στο 75΄. Είχε κάποιες ενοχλήσεις και βγήκε από το ματς για να μην ρισκάρει. Λίγο αργότερα είχε αρχίσει ασκήσεις εκτός γηπέδου και έδειχνε να είναι καλύτερα, επομένως δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό.
Μια ανάρτηση από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο Αντώνη Τσιράκη εμπλέκει την Ομόνοια με τον Χέρμανσον του Βόλου αλλά και τον Μάγκνουσον που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS