ΟΜΟΝΟΙΑ: Με Μαέ η αποστολή για Ρακόφ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με Μαέ η αποστολή για Ρακόφ

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Oμόνοιας ενόψει του αυριανού, (18/12, 22:00) αγώνα απέναντι στην Ρακόφ για την 6η αγωνιστική της League Phase του UEFA Conference League.

Η ανακοίνωση των πρασίνων:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (18/12, 22:00) αγώνα απέναντι στην Ρακόφ για την 6η αγωνιστική της League Phase του UEFA Conference League.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Χατζηγιοβάννης, Εβάντρο, Μάριτς, Αγκουζούλ, Μαέ, Ε. Ανδρέου, Μασούρας, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Π. Ανδρέου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ομόνοια: Ακόμη ένας νεαρός υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό́ συμβόλαιο - Οι πρώτες του δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομόνοια: Ακόμη ένας νεαρός υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό́ συμβόλαιο - Οι πρώτες του δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι ο 17χρονος (03/09/2008) Κύπριος αριστερός μπακ, Μιχάλης Αντωνίου, υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό́ συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας.

BEST OF THEMASPORTS