Ομόνοια: Ακόμη ένας νεαρός υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό́ συμβόλαιο - Οι πρώτες του δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομόνοια: Ακόμη ένας νεαρός υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό́ συμβόλαιο - Οι πρώτες του δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι ο 17χρονος (03/09/2008) Κύπριος αριστερός μπακ, Μιχάλης Αντωνίου, υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό́ συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια ο νεαρός Καζακαίος

Αναλυτικά:

«✍️ Ενημερώνουμε πως ο 17χρονος (03/09/2008), Μιχάλης Αντωνίου, υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό́ συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Αντωνίου, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, βρίσκεται από την ηλικία των 10 χρόνων (2016) στην Ακαδημία μας και αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Στη φετινή σεζόν με την Κ19 μετράει 21 συμμετοχές (17 ως βασικός και 4 ως αλλαγή) και σκόραρε τρεις φορές.

💫 Συγχαίρουμε τον Μιχάλη Αντωνίου για το πρώτο του επαγγελματικό́ συμβόλαιο και του ευχόμαστε να έχει την καριέρα που ονειρεύεται».

Οι πρώτες του δηλώσεις:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γκλάσνερ: «Είναι καλή ομάδα η ΑΕΚ έχει καλή αμυντική λειτουργία»

Γκλάσνερ: «Είναι καλή ομάδα η ΑΕΚ έχει καλή αμυντική λειτουργία»

Στην καθιερωμένη δημοσιογραφική Διάσκεψη Τύπου παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Όλιβερ Γκλάσνερ, ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για το πλαίσιο των 16 του Conference League.