Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις της:
Για την ανακοίνωση της Αμμοχωστιανής ομάδας για τη διαιτησία: «Όντως ήταν έντονη η ανακοίνωση, αυτό νιώθαμε και αυτό κάναμε. Ο λόγος που ήταν έντονη, ήταν γιατί νιώθουμε την ασέβεια που έδειξαν προς την Ανόρθωση για έναν ολόκληρο γύρο. Τόνισα πολλές φορές, ότι παρά τις δυσκολίες που περνά η Ανόρθωση, θέλουμε ίση μεταχείριση από όλους. Είναι θλιβερό που χρειάζεται να μπούμε σε δημόσια αντιπαράθεση και φωνές για να εισακουστούν αυτά που λέγαμε. Η Ανόρθωση είχε εκφράσει τις φοβίες της και έστειλε και επιστολή στους αρμόδιους. Είναι θλιβερό να χρειάζεται να φωνάξει κάποιος για να μπορεί να ακουστεί. Aν δεν φωνάξεις δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά κάποια πράγματα. Θα σταθώ μόνο στην τελευταία φάση με την Ομόνοια Αραδίππου, που χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να αποφασιστεί για το γκολ. Εμείς αμφισβητούμε το πως μπήκαν οι γραμμές και για ποιο λόγο ακυρώθηκε το τέρμα, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό και μετά από πέντε λεπτά, αυτό το τονίζω. Με τον Απόλλωνα ακυρώθηκε γκολ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».
Για το αν έκανε κάποιες ενέργειες ο πρόεδρος: «Ο πρόεδρος μας από την 1η αγωνιστική μίλησε και εξέφρασε τις ανησυχίες του για τη διαιτησία και το έκανε με τον πιο ήπιο τρόπο. Το έχω πει πολλές φορές, αλλά θα το πω ξανά, η Ανόρθωση σε οποιαδήποτε κατάσταση και να βρίσκεται, δεν πρέπει να τη θεωρήσει κανείς αδύναμη. Η Ανόρθωση δεν είναι ποτέ αδύναμη, δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει, αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε. Και πρέπει να σημειώσουμε πως το αναγνωρίζουμε πως στο ματς με την Ομόνοια Αραδίππου η Ανόρθωση έκανε ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια, αν όχι το χειρότερο, όμως είναι άλλο το ένα πράγμα και άλλο πράγμα το άλλο».
Για το αγωνιστικό κομμάτι με την Ομόνοια Αραδίππου: «Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε και είναι αυτό που είπε και ο προπονητής μας, η προσπάθεια που έγινε πήγε χαμένη, ήταν καταστροφικό το αποτέλεσμα. Δεν μπορεί μία ομάδα να στηρίζεται σε έναν παίκτη μόνο. Σίγουρα φαίνεται η απουσία του Σένσι, δεν μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα του. Δεν ήταν όμως μόνο η απουσία του Σένσι που έφταιξε, ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα δεν κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο όπως είπε και ο προπονητής».
Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Για το ματς με τον Ολυμπιακό πάμε γεμάτοι αν δεν προκύψει κάτι στο αγωνιστικό. Είναι μονόδρομος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πάθος και να γίνουν όλα όσα έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια πριν την Ομόνοια Αραδίππου».
Για το CAS και το οικονομικό κομμάτι: «Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη με το CAS. Στο οικονομικό κομμάτι παραμένουν τα πράγματα δύσκολα, έχουμε τους διακανονισμούς που πρέπει να είμαστε συνεπείς για να μην έχουμε περισσότερα προβλήματα και για να μπορεί και η Ανόρθωση να κάνει μεταγραφές».
Για τον Γκουκεσασβίλι και τις μεταγραφές: «Δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα, γιατί δεν θεωρώ σωστό να το κάνω, επειδή υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και γιατί ακόμη δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα κάνουμε μεταγραφές. Αν μπορούμε να κάνουμε, έγιναν οι ενέργειες που πρέπει, υπάρχουν ονόματα παικτών και περιμένουμε να δούμε αν θα γίνουν σίγουρα μεταγραφές».