Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
«Όταν έρχεται τέτοιο αποτέλεσμα, αυτό που λέμε την επομένη συνήθως είναι ότι άφησε γλυκόπικρη γεύση. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, πήραμε τον έναν και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί θέλαμε τη νίκη και μπορούσαμε να την πάρουμε. Η μπίλια θα μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε, έκατσε στο 'Χ'.
Τώρα άρχισε ο δεύτερος γύρος, οπότε, έχει αρκετό δρόμο το πρωτάθλημα και το ζητούμενο για εμάς είναι να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια, πρέπει να σκεφτόμαστε πλέον μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σκέντιγια».
Για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ: «Σίγουρα μπορούσαμε για περισσότερα. Την Πέμπτη παίζουμε ένα παιχνίδι-ορόσημο, ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που να είναι αρκετό για να πάμε απευθείας στη φάση των '16'. Η πλειοψηφία του κόσμου μας είναι 10-15 λεπτά μακριά από το γήπεδο».
Για την παρουσία της ομάδας: «Ελπίζω να μπορέσουν να αποθεραπευτούν οι παίκτες από την προσπάθεια, μετά από ένα αμείλικτο πρόγραμμα. Το ευτύχημα χθες είναι ότι είχε και η Ομόνοια εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για να εξαργυρώσουμε τη θετική παρουσία μας στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές στην Ευρώπη, πρέπει να κερδίσουμε και μετά έχουμε ντέρμπι με την ΑΕΛ. Το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Δεχθήκαμε το γκολ σε εκείνη τη φάση που βγήκε εκτός ο Σουάρες. Οι αντεπιθέσεις είναι βούτυρο στο ψωμί για την Ομόνοια. Δεν υπάρχει λόγος να είναι κάποιος δυσαρεστημένος από την προσπάθεια. Είμαστε αναγκασμένοι να γυρίσουμε σελίδα και να σκεφτούμε το ματς με την Σκέντιγια».
Για τα μεταγραφικά: «Δεν έχουμε κάτι. Ο καθένας τη δουλειά του. τις μεταγραφές τις αναλαμβάνει άλλος. Όπως είπε ο προπονητής, δουλειά του είναι για το πως θα προετοιμάσει την ομάδα».