Το καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και σήμερα είναι για πρώτη φορά στον πάγκο!

Το καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και σήμερα είναι για πρώτη φορά στον πάγκο!

Ιδιαίτερα σημαντικό θα είναι το αποψινό Λεμεσιανό ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή των «κυανολεύκων», Ρομπέρτο Ρωτή.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος (26/01/2009) επιθετικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας και μένει να δούμε αν θα κάνει και ντεμπούτο έστω ως αλλαγή, αφού θα είναι στον πάγκο.

Σημειώνουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Άρης-ΑΠΟΕΛ

LIVE: Άρης-ΑΠΟΕΛ

Ο Άρης υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Themaports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.