Σκηνές χάους και ΝΤΡΟΠΗΣ στην περιοδεία του Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές χάους και ΝΤΡΟΠΗΣ στην περιοδεία του Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες ντροπής κατά την επίσκεψη του Λιονέλ Μέσι στην Ινδία...

Το λαμπερό "τουρ" του Λιονέλ Μέσι στην Ινδία ξεκίνησε σήμερα (13/12) μέσα σε... χαοτικό κλίμα, καθώς πλήθος οπαδών έσκισε τα καθίσματα και τα πέταξε στο γήπεδο, μετά την σύντομη επίσκεψη του «pulga» στο γήπεδο της Σολτ Λέικ στην Καλκούτα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

Ο Μέσι βρίσκεται στην Ινδία στο περιθώριο περιοδείας κατά την οποία έχει προγραμματιστεί να δει συναυλίες, σεμινάρια ποδοσφαίρου νέων, ένα τουρνουά πάντελ και να λάβει μέρος σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες σε εκδηλώσεις στην Καλκούτα, στην Χαϊντεραμπάντ, στην Βομβάη και στο Νέο Δελχί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ινδικά ΜΜΕ, ο θριαμβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 έκανε τον γύρο του γηπέδου χαιρετώντας τους οπαδούς, όμως σύντομα περικυκλώθηκε από μια μεγάλη ομάδα κόσμου και έφυγε 20 λεπτά μετά την άφιξή του.

Σε βίντεο του ANI φαίνονται οπαδοί να πετούν σκισμένα καθίσματα του σταδίου και άλλα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αρκετοί που είχαν σκαρφαλώσει πάνω από έναν φράχτη που περιέβαλλε το γήπεδο, πετούσαν αντικείμενα.

«Μόνο αξιωματούχοι και παράγοντες περικύκλωναν τον Μέσι. Γιατί μας κάλεσαν τότε. Πήραμε ένα εισιτήριο για 12 χιλιάδες ρουπίες (σ.σ. 132,51 δολάρια), αλλά δεν μπορέσαμε καν να δούμε το πρόσωπό του», τόνισε διαμαρτυρόμενος ένας οπαδός στο γήπεδο, μιλώντας στο ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ANI.

-

-

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Διπλό Ομονοιάτικο «κτύπημα» με Ουζόχο και Νεοφύτου!

Διπλό Ομονοιάτικο «κτύπημα» με Ουζόχο και Νεοφύτου!

Με δύο αναρτήσεις της στα social media η Ομόνοια, ενημερώνει αρχικά για κάποια πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τον Ουζόχο, ενώ στη συνέχεια ανέβασε βίντεο με το «χρυσό» γκολ του Άγγελου Νεοφύτου, με τη λεζάντα: «Η μεγάλη στιγμή του Άγγελου στη Βιέννη».