Η καινοτομία του Ολυμπιακού για να διασφαλίσει τη βέλτιστη φροντίδα του χλοοτάπητα στο Καραϊσκάκης

Η καινοτομία του Ολυμπιακού για να διασφαλίσει τη βέλτιστη φροντίδα του χλοοτάπητα στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός προέβη στη τοποθέτηση ειδικών LED φωτιστικών για τη βέλτιστη φροντίδα του χλοοτάπητα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με μία εξαιρετικά καινοτόμα κίνηση, ο Ολυμπιακός εναρμονίστηκε πλήρως με την... τάση των εποχών στα ευρωπαϊκά γήπεδα και τοποθέτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ειδικά LED φωτιστικά για να διασφαλίσει ότι ο χλοοτάπητας θα διατηρηθεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Με πρωτοβουλία και δαπάνες του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, το Στάδιο Καραϊσκάκη βρίσκεται σε συνεχή διαδικασία εκσυγχρονισμού. Τα ολοκαίνουρια και υπερσύγχρονα LED φωτιστικά έφτασαν σήμερα (Δευτέρα 8/12) στην Ελλάδα από την Ολλανδία, τα οποία θα παρέχουν τον κατάλληλο φωτισμό για τη βέλτιστη φροντίδα του χλοοτάπητα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, Βασίλης Βασιλειάδης, πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το ειδικό φωτιστικό σύστημα, που ενισχύει και διατηρεί τον χλοοτάπητα σε άριστη κατάσταση, να λειτουργεί στην τελειότητά του.

athletiko

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τραμπ μετά από επαφές με το Πακιστάν: Δύο εβδομάδες εκεχειρία με Ιράν εφόσον ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Τραμπ μετά από επαφές με το Πακιστάν: Δύο εβδομάδες εκεχειρία με Ιράν εφόσον ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου μετά την πακιστανική έκκληση για εκεχειρία δύο εβδομάδων. Έκκληση Πακιστάν για εκεχειρία δύο εβδομάδων στο “παρά πέντε” της διορίας Τραμπ στο Ιράν