ΣΧΟΛΙΟ: Πόλυς Χαραλάμπους
Πολλής κόσμος είναι ξενερωμένος, με το μακρόσυρτο σίριαλ με τους Βραζιλιάνους, το οποίο ξεκίνησε πριν από έξι μήνες.
Αρκετοί οπαδοί στέλνουν μήνυμα προς τη διοίκηση, ότι «κουράστηκαν» με το όλο σκηνικό, μη πηγαίνοντας στο γήπεδο. Χτες διατέθηκαν λιγότερα από 4,5 χιλιάδες εισιτήρια, ενδεχομένως να επηρέασε ο καιρός. Όμως είναι πολύ μικρό νούμερο, για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ.
Ελπίδα στον κόσμο, δίδουν μόνο ο προπονητής και οι παίχτες. Παρά τις γνωστές δύσκολες συνθήκες που αφορούν στο οικονομικό κομμάτι, κάνουν τα πάντα στη διάρκεια των αγώνων, να τα αφήνουν έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου.
Σε σχέση με την ατάκα του Πάμπλο Γκαρσία, ότι κάποιοι του «έκοψαν την καλημέρα», μια μικρογραφία της όλης κατάστασης και της νοοτροπίας του κύπριου ποδοσφαιρόφιλου, είναι το σκηνικό που… αντικρίζουμε καθημερινώς στα Σόσιαλ Μήντια.
Ανθρώπους που τους «θεοποιούν» τη μια μέρα, τους «απαξιώνουν» την επόμενη, ύστερα από αρνητικό αποτέλεσμα.