Στον ΤΕΛΙΚΟ του MLS με πεντάρα η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)
30.11.2025 - 09:14
Η Ίντερ Μαϊάμι συνέτριψε με 5-1 τη Νιου Γιορκ Σίτι και στον τελικό θα παίξει με το Βανκούβερ.
Το πρωτάθλημα του MLS θα διεκδικήσει η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζοντας στον τελικό τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς.
Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι συνέτριψε με 5-1 τη Νιου Γιορκ Σίτι, με τον Ταντέο Αλιέντε μεγάλο πρωταγωνιστή καθώς πέτυχε χατ-τρικ.
Ο Αργεντινός φορ σκόραρε στο 14', το 23' και το 89', ενώ ο Ματέο Σιλβέτι στο 67΄βρήκε δίχτυα από ασίστ του Μέσι και ο Τελάσκο Σεγκόβια επίσης σκόραρε στο 83'.
Το Βανκούβερ του Τόμας Μίλερ πέρασε με 3-1 από την έδρα του Σαν Ντιέγκο, με δύο γκολ του Μπράιαν Γουάιτ (8', 45+2') και ένα αυτογκόλ του Πάμπλο Σισνιέγα (11'), ο οποίος αποβλήθηκε και στο 79'. Ο Ίρβινγκ Λοσάνο μείωσε στο 60' για τους γηπεδούχους.
Ο τελικός θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα του Μαϊάμι.
Με χατ-τρικ του Τάσου Μπακασέτα και εξαιρετική παρουσία των Τετέι-Παντελίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Άρη και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ!