Έρχεται «καυτός» Γενάρης για Βανά… Ματιές απο 3 ομάδες!
Δεν περιμένουμε να το δηλώσουν επισήμως απο τον Άρη, ότι θα τεθεί θέμα αποχώρησης του Βανά Άλβες, πριν τη λήξη του συμβολαίου του σε έξι μήνες.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκλονιστικό ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μην προσθέσει κάποιον βαθμό στη συγκομιδή της στη βαθμολογία της UEFA.
Η Ελλάδα παραμένει φυσικά 11η, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα ματς της Πέμπτης (27/11), εκεί όπου θα έχει τρεις εκπροσώπους σε Europa και Conference League, με την Πολωνία να έχει τέσσερις και τη Νορβηγία μία ομάδα, την Μπραν η οποία παίζει με τον ΠΑΟΚ.
Σημειώνεται ότι η ισοπαλία της Σλάβιας Πράγας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, επέτρεψε στην Τσεχία να αυξήσει τη διαφορά της από την Ελλάδα, την ώρα που η 14η Δανία πλησίασε τους Νορβηγούς μετά τη νίκη της Κοπεγχάγης απέναντι στην Καϊράτ Αλμάτι.
Όσον αφορά την Κύπρο, η ισοπαλία της Πάφου κόντρα στη Μονακό, έδωσε στη χώρα μας 125 βαθμούς, με τους οποίους παραμένει στη 17η θέση και κοντά στη 16η Αυστρία και τη 15η Ελβετία. Πιο συγκεκριμένα η 15η Ελβετία είναι στους 33.100 βαθμούς, η 16η Αυστρία στους 32.850 και η Κύπρος ακολουθεί με 32.037.
Σημαντικά τα ματς Ομόνοιας και ΑΕΚ κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου και Ριέκα αντίστοιχα καθώς υπό προϋποθέσεις μπορεί να κερδίσουμε θέση.
🚨 Country Ranking Update.
— Football Rankings (@FootRankings) November 26, 2025
❌ NO movements this week! pic.twitter.com/VmTlT1hbdK
932:
15η θέση
Πρωταθλητής: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι πρωταθλητών)
Κυπελλούχος: 3ος προκριματικός Europa League
Δεύτερος: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι μη πρωταθλητών)
Τρίτος: 2ος προκριματικός Conference League
Τέταρτος: 2ος προκριματικός Conference League
16η-22η Θέση
Πρωταθλητής: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι πρωταθλητών)
Κυπελλούχος: 1ος προκριματικός Europa League
Δεύτερος: 2ος προκριματικός Conference League
Τρίτος: 2ος προκριματικός Conference League
Τέταρτος: -