Άτυχος ο Πελετιές - Τραυματίστηκε και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός

Άτυχος ο Πελετιές - Τραυματίστηκε και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός

Το ΘΟΪ με ανακοίνωση του ότι ο Αλέξανδρος Πελετιές, θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά:
Ενημερώνουμε ότι ο Αλέξανδρος Πελετιές, ένας από τους υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στάθηκε πολύ άτυχος στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Οθέλλο και θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού.
Ο Αλέξανδρος έπαθε ρήξη χιαστών και ρήξη μηνίσκου, γεγονός που θα τον κρατήσει περίπου έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης.
Αλέξανδρε, η οικογένεια του ΘΟΪ είναι δίπλα σου. Κράτα το κεφάλι ψηλά. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η στάση είναι προσωρινή και θα επανέλθεις για να φορέσεις ξανά τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια και τη φανέλα του ΘΟΪ.
Καλή ανάρρωση και σε περιμένουμε πίσω ακόμη πιο δυνατό.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.