ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Έχουμε πολλά πράγματα ακόμα που πρέπει να βελτιώσουμε»

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Έχουμε πολλά πράγματα ακόμα που πρέπει να βελτιώσουμε»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας, Μάριος Νικολάου, μετά το τέλος του αποψινού αγώνα στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τη Freedom24 Krasava ΕΝΥ, για την 11η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και ευτυχήσαμε να εμείς να το κερδίσουμε. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια αυτή η νίκη. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν πάρα πολύ. Μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Μπράβο και στα παιδιά του Ύψωνα που προσπάθησαν πάρα πολύ. Εμείς έχουμε πολλά πράγματα ακόμα που πρέπει να βελτιώσουμε. Θα ξεκουραστούμε και θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνιση του Ακρίτα στο ντεμπούτο του: «Ήταν σημαντικό να ξεκινήσω με νίκη. Αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές, ήταν να πιστέψουν στις δυνατότητες τους. Όπως είπα και πριν, έχουμε ακόμη πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ομονοιάτης και με τη βούλα ο Νέγκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ομονοιάτης και με τη βούλα ο Νέγκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την απόκτηση του Γάλλου με Ουγγρικό διαβατήριο ακραίου αμυντικού, Λοϊκ Νέγκο ανακοίνωσε - όπως αναμενόταν - η Ομόνοια!