Δεν βρήκε γιατρειά ούτε στη μετα-Αμορίμ εποχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η εποχή Αμορίμ αποτελεί παρελθόν, αλλά η κατήφεια συνεχίζεται στη Γιουνάιτεντ που κόλλησε στο 2-2 επί της Μπέρνλι και πέταξε την ευκαιρία για άλμα τετράδας.




Πολλά λάθη στην άμυνα, αρκετές φορές αβίαστα, δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα, κακή κυκλοφορία, έχασε από νωρίς τη μάχη του κέντρου και δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε... υποψία φάσης στην αντίπαλη εστία. Χωρίς υπερβολή, ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ είχε ρόλο... θεατή στο πρώτο ημίχρονο, αφού η Λεμεσιανή ομάδα δεν είχε καμία τελική!
Ο λόγος που το σκορ παρέμεινε στο 1-0, ήταν η απόδοση του Οτσόα, ο οποίος είναι ο μοναδικός που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων... Μάλιστα, λίγο έλειψε να αποκρούσει ακόμα και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τομάς στο 29ο λεπτό.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις