ΑΠΟΕΛ: Δεν θέλει να... «πετάξει» την ευκαιρία για να περάσει 3ος και να ελπίζει για 2η θέση! (Πιθανή ενδεκάδα)

ΑΠΟΕΛ: Δεν θέλει να... «πετάξει» την  ευκαιρία για να περάσει 3ος και να ελπίζει για 2η θέση! (Πιθανή ενδεκάδα)

Με «όπλα» τη δύναμη της έδρας, την ανεβασμένη ψυχολογία από το αποτέλεσμα του «αιώνιου» ντέρμπι, αλλά και την εξαιρετική , ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει απόψε (19:00) την ΑΕΛ στο ΓΣΠ για την 11η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, για να... ανέβει στην 3η θέση και να ελπίζει και για τη 2η!

Ο Πάμπλο Γκαρσία δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στο διάστημα της διακοπής για να διορθώσει τις... ανορθογραφίες που εντόπισε στο ντέρμπι με την Ομόνοια, ενώ είχε αρκετό χρόνο και για να «σκανάρει» την ΑΕΛ, όπου διαπίστωσε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και κτύπησε... «καμπανάκι» στους παίκτες του για να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή και να δικαιολογήσουν στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί που έχουν στα «χαρτιά».

Εκτός πλάνων του Ουρουγουανού τεχνικού είναι ο Μαϊόλι, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή ο Αμπάνια, ο οποίος όμως προέρχεται από μεγάλη αποχή λόγω σοβαρού τραυματισμού και δεν υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα.

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να παρατάξει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα!

Οι πιθανοί έντεκα του Γκαρσία απέναντι στην ΑΕΛ: Περέιρα, Νανού, Μπρόρσον, Λαϊφης, Σταφυλίδης, Ρόσα, Ντάλσιο, Μάγιερ, Πιέρος, Τομάς, Κόρμπου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτή είναι η πρώτη χώρα που «αδειάζει» λόγω της κλιματικής αλλαγής

Αυτή είναι η πρώτη χώρα που «αδειάζει» λόγω της κλιματικής αλλαγής

Μια νησιωτική χώρα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο εξαφάνισης καθώς η στάθμη της θάλασσας έχει ανέβει δραματικά.