Θετική εξέλιξη: Ξύπνησε η 46χρονη που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στη Λεμεσό
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την 46χρονη μητέρα, η οποία τραυματίστηκε από πυροβολισμό που δέχθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της στις 30 Ιουνίου στη Λεμεσό.




Ο Ρισόν Χολμς μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, με τον Εργκίν Αταμάν να δηλώνει το μεσημέρι της Τετάρτης (19/11) πως ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να πατήσει ξανά παρκέ σε δύο εβδομάδες, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών.
Ο 32χρονος ψηλός, που παραμένει στα «πιτς» από τις 28 Οκτωβρίου, όταν και υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, δείχνει με κάθε τρόπο το πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».
Με ποστάρισμά του social media, ο άλλοτε ΝΒΑερ δημοσίευσε μια φωτογραφία του όπου πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ, συνδυάζοντάς το με τη λεζάντα, «Μου έχει λείψει».
Στην έως τώρα πορεία του με τα «πράσινα», ο Χολμς αριθμεί κατά μέσο όρο 8,7 πόντους και 4,3 ριμπάουντ σε 6 παιχνίδια της Ευρωλίγκας._200810.jpg)
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις