«Η Αστυνομία δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε – Είμαστε περίεργοι πως θα το χειριστεί σε αγώνα Α’ κατηγορίας»

«Η Αστυνομία δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε – Είμαστε περίεργοι πως θα το χειριστεί σε αγώνα Α’ κατηγορίας»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της πρωτοπόρου στη Β’ Κατηγορία, Νέας Σαλαμίνας, ο Γιώργος Μιχαήλ, μίλησε στο Supersport 104

 

Για τον αγώνα με την Ομόνοια 29Μ: «Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα είναι η τρίτη επίσκεψη στο συγκεκριμένο γήπεδο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Πάντα με πλήρη σεβασμό στην Ομόνοια. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Κατηγορίας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε και να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο και στην ιστορία μας να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πέρα των μακροχρόνων απουσιών, όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή να διαλέξει τους καλύτερους. Έχουμε την ευχέρεια και την ευτυχία να έχουμε γεμάτο ρόστερ».

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαήλ εξέφρασε παράπονα για τη στάση της Αστυνομίας να τοποθετήσει στην ίδια κερκίδα οπαδούς και από τις δυο ομάδες: «Υπήρξε άριστη συνεργασία στην αστυνομική σύσκεψη. Η Αστυνομία δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε. Η Αστυνομία έδωσε και τις δυο κερκίδες στην Ομόνοια, η διοίκηση της οποίας συμπεριφέρθηκε πολύ σωστά. Θα συνυπάρξουν οπαδοί και των δυο ομάδων στην ίδια κερκίδα. Το ξεκαθαρίζω δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη διοίκηση της Ομόνοιας. Δημιουργήθηκε προηγούμενο από τη στάση της Αστυνομίας και θα το χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε περίεργοι πως θα το χειριστεί η Αστυνομία αν συμβεί το ίδιο και σε αγώνα Α’ κατηγορίας. Είμαστε σίγουροι ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε κλίμα αθλήτοπρέπειας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επίσημο: ΤΕΛΟΣ ο Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημο: ΤΕΛΟΣ ο Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρούμπεν Αμορίμ.