ΘΥΡΑ 9: "Πρασινίζουμε τα τσιμέντα για να δώσουμε ακόμη μία κατάθεση ψυχής και φωνής"

ΘΥΡΑ 9: "Πρασινίζουμε τα τσιμέντα για να δώσουμε ακόμη μία κατάθεση ψυχής και φωνής"

Δείτε την ανακοίνωση της Θύρα 9.

"Το Σάββατο κάνουμε την Περιστερώνα κόλαση!
Αδέλφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε πράσινε λαέ,
Μετά τη διακοπή από τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις, η Τριφυλλάρα κατεβαίνει ξανά στο γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο η ώρα 17:00, για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μοναδικός στόχος η νίκη και οι τρεις βαθμοί.
Από νωρίς επιβάλλεται να κατακλύσουμε την Περιστερώνα όπου με τη φωνή μας και τον παλμό μας να παρασύρουμε τους ποδοσφαιριστές μας, και αυτοί με τη σειρά τους να λιώσουν τον αντίπαλο στο γήπεδο. Ένα παιχνίδι στο οποίο από την αρχή πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς και πως από το γήπεδο, στο τέλος, με τους τρεις βαθμούς θα φύγουμε εμείς. Πιστοί στο καθήκον μας, πιστοί στρατιώτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού, πρασινίζουμε τα τσιμέντα για να δώσουμε ακόμη μία κατάθεση ψυχής και φωνής.
Μαζευόμαστε από νωρίς κάτω από την κερκίδα μας για το καθιερωμένο pre–game πάρτι και στη συνέχεια παίρνουμε τη θέση μας στην κερκίδα για να ξεκινήσει η μάχη και το πάρτι στο γήπεδο και στα τσιμέντα αντίστοιχα. Όλοι με πράσινα. Όλοι στον πυρήνα. Όλο το γήπεδο ακολουθεί τη ΘΥΡΑ 9 για να μετατρέψουμε το στάδιο της Περιστερώνας σε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!