Συμφέρει τον Ντίλαν να μείνει στο ψυγείο;
Τους έδωσε το πράσινο φως ο Μάρτινς, να αρχίσουν επαφές με παίχτες που δεν τους υπολογίζει, ανάφερε νωρίτερα σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Νικόλας Λεβέντης.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι Κουλιμπαλί και Άιτινγκ έκαναν μέρος του κανονικού προγράμματος και στις επόμενες προπονήσεις θα διαφανεί αν θα προλαβουν το ματς, αλλιώς θα είναι πιο έτοιμοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της 27ης Νοεμβρίου (19:45) με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου στο ΓΣΠ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους αν δεν κρίνει πως είναι απόλυτα έτοιμοι για να επιστρέψουν στη δράση.
Από εκεί και πέρα, ο Μαέ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης τις προηγούμενες ημέρες και ατομικό για το θέμα με τον προσαγωγό. Αν και έπαιξε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ έστω και ως αλλαγή, ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις. Θα ξεκινήσει και αυτός να μπαίνει στις προπονήσεις και για την ώρα, παραμένει κι αυτός αμφίβολος για το ματς με τον Απόλλωνα.
Όσον αφορά τους διεθνείς, αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη (20/11) να είναι όλοι παρόντες στο «Ηλίας Πούλλος» για προπόνηση.