Η άλλη κάμερα του "αιώνιου" ντέρμπι - BINTEO με αθέατες στιγμές
Την παρακάμερα του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει η Ομόνοια.



Ακολουθήστε μας στο Google news
«Η απόδοση δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο. Είπαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και φάνηκε και στην πράξη. Εμείς, στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πτώση στην απόδοση. Μίλησε γι’ αυτό και ο προπονητής. Είναι τα συνεχόμενα παιχνίδι, δεν είναι καθαρά θέμα κούρασης. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το ζητούμενο. Βλέποντας τον αγώνα, μπορεί να είναι και δίκαιη η ισοπαλία. Ότι δώσαμε, πήραμε…».
Για την κατάσταση των Γκόρτερ και Γκολντάρ: «Περιμένουμε την ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο. Ήταν πολύ ζαλισμένος ο Γκόρτερ, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή να δούμε με τις εξετάσεις που θα γίνουν. Για τον Γκολντάρ, δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό εκ πρώτης όψεως. Ελπίζουμε να είναι καλά για τους έχουμε μαζί μας τις επόμενες αγωνιστικές. Επίσης, κάτι που θέλω να πω είναι ότι η αντίδραση του κόσμου της Ανόρθωσης για τον Κόρτερ ήταν πολύ όμορφη».
Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Ορίστηκε Παρασκευή ο αγώνας μετά από κοινό αίτημα των δυο ομάδων. Είναι ένα τεράστιο ντέρμπι για μας. Έχει ιδιαίτερη σημασία για μας. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό μετά από ένα ανεπιτυχή αποτέλεσμα να ανακάμψουμε. Είναι οφέλιμη η διακοπή για να μπούμε με την απαιτούμενη ψυχολογία και ξεκούραση».