ΚΑΡΣΕΔΟ: «Η Ανόρθωση ήταν καλή και δικαιούταν το βαθμό - Είναι σημαντική η διακοπή για να πάρουμε ανάσες»

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Η Ανόρθωση ήταν καλή και δικαιούταν το βαθμό - Είναι σημαντική η διακοπή για να πάρουμε ανάσες»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για τη 10η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και υπάρχει κούραση. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε όμως ένα βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Μας δυσκόλεψε πολύ η Ανόρθωση, έκανε ευκαιρίες ειδικά από στατικές φάσεις και μετά την αποχώρηση Γκολντάρ από το γήπεδο έγινε ακόμη πιο δύσκολο.
Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Η Ανόρθωση ήταν καλή και δικαιούταν τον ένα βαθμό. Είναι σημαντική η διακοπή, για να πάρουμε κάποιες ανάσες και να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αυτός που είναι πιο έτοιμος ή αυτός που το έχει ανάγκη περισσότερο;

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αυτός που είναι πιο έτοιμος ή αυτός που το έχει ανάγκη περισσότερο;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε (20:00, ΕΡΤ) τα ξίφη τους σε μια μάχη λεπτών ισορροπιών και διαφόρων παραμέτρων που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα.