LIVE: Κύπρος-Εσθονία 2-1 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται σε φιλικό αγώνα στις 19:00 στο στάδιο Αλφαμέγα την Εσθονία και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ασαμόα Γκιάν βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, παρόλο που κάποτε ήταν ο όγδοος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, αγωνιζόμενος για τη Σανγκάη SIPG στην Κίνα. Όλα πήραν την κάτω βόλτα το 2018 λόγω συζυγικών προβλημάτων, καθώς αμφέβαλλε για την πατρότητα των παιδιών του.
Είχε συγκρούσεις με τη σύζυγό του, αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν δικά του παιδιά, αλλά παρόλα αυτά αναγκάστηκε να πληρώσει μεγάλη αποζημίωση στην οικογένεια της πρώην συζύγου του λόγω αγωγής.
Τότε παραδέχτηκε ότι του είχαν απομείνει 724 ευρώ στον λογαριασμό του αφού εισήλθε στον επιχειρηματικό κόσμο, παρόλο που κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αγωνιζόμενος για τις Σάντερλαντ, Ρεν, Αλ Αΐν... Εξαιτίας αυτού, έκανε μια στροφή και αποφάσισε να ασχοληθεί με φιλανθρωπικό έργο.
«Δεν ήμουν δίκαιος απέναντι στους ανθρώπους της Γκάνας. Θα συνεχίσω το φιλανθρωπικό μου έργο και θα βοηθήσω τους νέους με τον δικό μου τρόπο. Τίποτα από την πολιτική.» – Ασαμόα Γκιάν.
Από άνθρωπος που κέρδιζε 274.000 ευρώ, κατέληξε να έχει «ψίχουλα» στον λογαριασμό του...