Έγινε κι αυτό: Από τον πάγκο ελληνικής ομάδας στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Υφήλιος»!

Έγινε κι αυτό: Από τον πάγκο ελληνικής ομάδας στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Υφήλιος»!

Ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος δεν έχει προπονήσει κάποια ομάδα μετά από το πολύ σύντομο πέρασμά του από τον Asteras AKTOR, θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Υφήλιος»!

Στροφή στην καριέρα του Κλοντ Μακελελέ!

Στα 52 του, ο παλαίμαχος διεθνής Γάλλος μέσος, ο οποίος αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ασχολήθηκε με την προπονητική, πλέον δραστηριοποιείται εκτός ποδοσφαίρου!

Όπως ανακοινώθηκε, ο Μακελελέ θα είναι μέλος της κρητικής επιτροπής στον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου στην Ταϊλάνδη!
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

 

Ο Μακελελέ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2011, ως βοηθός στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια πέρασε ως πρώτος προπονητής από Μπαστιά και Έουπεν, ενώ βρέθηκε στη χώρα μας και στην Stoiximan Super League στο ξεκίνημα της σεζόν 2024-25, όταν έκατσε στον πάγκο του Asteras AKTOR.

Ωστόσο, η παρουσία του στην Τρίπολη ήταν πάρα πολύ σύντομη, αφού αποχώρησε μετά από μόλις τρία παιχνίδια, ενώ έκτοτε δεν έχει βρει άλλη ομάδα.

sport-fm.gr

 
 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μόνος αυτός πέρασε τη βάση

Μόνος αυτός πέρασε τη βάση

Μόνο αυτός έγραψε ικανοποιητικό βαθμό, στην ψεσινή αναμέτρηση με τον Άρη.