Ακολουθήστε μας στο Google news

Με σκόρερ τον Μπεντέκε, η Ομόνοια κέρδισε σε απογευματινό φιλικό που διεξήχθη "κεκλεισμένων των θυρών" στο "Ηλίας Πούλλος", τον Χαλκάνορα με 1-0, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς παίκτες... Διαβάστε την επίσημη ενημέρωση για το πως εξελίχθηκε ο αγώνας: Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 1-0 του Χαλκάνορα, με κεφαλιά του Τζόναθαν Μπεντέκε στο 33΄, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Ηλίας Πούλλος". Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 4΄, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου, ο Εκίθα έκανε την κεφαλιά η οποία έφυγε έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Χριστοφόρου έχασε καλή ευκαιρία. Στο 31΄ δυνατό σουτ του Παναγιώτου εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω. Λίγο αργότερα, στο 33΄, ο Μπεντέκε εκμεταλλεύτηκε ιδανικά μπαλιά που δέχτηκε και με πλασέ πέτυχε το 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Χαλκάνορας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο το πλασέ που έγινε απέκρουσε στη γραμμή ο Φραγκέσκου, στο 35΄, ενώ στο 39, νέο πλασέ των φιλοξενουμένων έφυγε έξω. Στο 41΄ ο Μπεντέκε σκόραρε με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πατσής με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, ωστόσο το δυνατό συρτό σουτ, έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 44΄ ο Χριστοφόρου έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ήταν άστοχο. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον Χαλκάνορα, ωστόσο ο Αντωνίου απέκρουσε το πλασέ που έγινε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χριστοδούλου έκανε σουτ το οποίο έφυγε έξω. Στο 63΄ διαγώνιο σουτ των φιλοξενουμένων έφυγε έξω, δύο λεπτά αργότερα, μετά από προβολή αμυντικού των φιλοξενούμενων, λίγο έλειψε να σημειωθεί αυτογκόλ και στο 61΄, μετά από κεφαλιά του Γαβριήλ, η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 70΄, όταν κοντινό πλασέ του Κακουλλή απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στο 83΄, ο ίδιος παίκτης, έκανε συρτό αναγκάζοντας σε νέα απόκρουση τον τερματοφύλακα. ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν (46΄ Αντωνίου), Δημητρίου (46΄ Χαραλάμπους), Παναγιώτου (46΄ Ιακώβου), Εκίθα (46΄ Γαβριήλ), Φραγκέσκου (46΄ Μαυρομμάτης), Μαδούρο (46΄ Χριστοδούλου), Παναγή, Χριστοφόρου (55΄ Παστού), Πατσή (55΄ Μενοίκου), Κλαρκ, Μπεντεκε (46΄ Κακουλλής). Δείτε σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ: [ngg_images source="galleries" container_ids="71" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="57" number_of_columns="0" ajax_pagination="1" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Προβολή slideshow]" template="default" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ