Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο διεθνής αμυντικός Κώστας Σταφυλίδης, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στην απογευματινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου το βράδυ του Σαββάτου (07/10, 21.45). Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Άουγκσμπουργκ: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε αν η Βοσνία θα έχει χάσει βαθμούς κόντρα στο Βέλγιο, αφού θα παίξει ρόλο στη ψυχολογία μας αν συμβεί αυτό. Εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στα δύο τελευταία παιχνίδια για να πάρουμε έξι βαθμούς, η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά και με ένα κακό αποτέλεσμα της Βοσνίας, μπορούμε να πάμε στα μπαράζ με δύο νίκες. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Κύπρος, ενώ μετά έχουμε τον αγώνα με το Γιβραλτάρ και ελπίζω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε το 2 στα 2. Δεν νομίζω ότι η Κύπρος θα είναι αδιάφορη, γιατί με έξι βαθμούς και ένα πολύ καλό σκορ κόντρα σε εμάς, θα έχει πιθανότητες πρόκρισης. Δεν θα είναι αδιάφορο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν πάντα να νικάνε. Το παιχνίδι με την Εσθονία ήταν κομβικό για εμάς, μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει, όπως και το Βέλγιο και την Βοσνία, όπως θα μπορούσαμε να χάσουμε από τη Βοσνία στην έδρα μας. Δεν ωφελεί όμως να σκεφτόμαστε το παρελθόν, αφού αυτά τα παιχνίδια τελείωσαν. Θα μιλούσαμε διαφορετικά εάν είχαμε νικήσει, όμως τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στα προηγούμενα ματς, να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε τον αυριανό αγώνα, για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ