Μπαρτζώκας και Αταμάν τα είπαν χαμογελαστοί στη χειραψία τους πριν από την έναρξη του ντέρμπι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μπαρτζώκας και Αταμάν τα είπαν χαμογελαστοί στη χειραψία τους πριν από την έναρξη του ντέρμπι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν τα είπαν σε πολύ θετικό κλίμα, στη γεμάτη πλατιά χαμόγελα χειραψία τους πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνσιτική της Stoiximan GBL, στο πρώτο μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι για τη φετινή σεζόν!

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χειραψίας τους, οι προπονητές των «αιωνίων», Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν, είχαν διάλογο σε πολύ καλό κλίμα και με τους δυο τους να χαμογελούν πλατιά!

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΟΣΑ ματς κοούτσαρε ο Μπεργκ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

ΤΟΣΑ ματς κοούτσαρε ο Μπεργκ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Η Ομόνοια ενημερώνει ότι το αυριανό ματς ανάμεσα στη Ριέκα και την Ομόνοια, θα είναι το 67ο που θα κοουτσάρει ο Μπεργκ ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.