O Στεπίνσκι ανεβάζει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και άφησε πίσω τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός διάθεσης του Μπέργκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Στεπίνσκι αναμένεται να είναι στις επιλογές του προπονητή του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Ο Νορβηγός προπονητής των πρασίνων σαφώς και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού θα έχει ακόμα ένα ποδοσφαιριστή για την επιθετική γραμμή της ομάδας.
Ο Πολωνός σέντερ φορ απέδειξε και στο παρελθόν πως είναι «killer» μέσα στο κουτί και θέλει να επιστρέψει στο γήπεδο, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στους στόχους της.
Δημοσίευμα στη Σουηδία συνδέει τον Ιωάννη Πίττα με την Λέγκια Βαρσοβίας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/10 @ 19:44
O προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ φεύγει για το εξωτερικό με αφορμή την διακοπή.
10/10 @ 16:55
Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Ομόνοια από το «Ηλίας Πούλλος», με την ομάδα να προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
10/10 @ 13:43
Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας συνεχίζουν την προετοιμασία εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.
10/10 @ 12:18
Μεγάλη συνέντευξη στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV έδωσε ο παλαίμαχος των πρασίνων, Γκρέγκορι Σάββα και θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.
10/10 @ 11:01
Πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με την Βοσνία απεκόμισε ο άσος της Εθνικής Κύπρου, Άγγελος Ανδρέου.
09/10 @ 19:29
Δείτε την ενημέρωση από την Ομόνοια.
BEST OF THEMASPORTS