Στον Κίρζη η πίεση, αν ναυαγήσει του Κρεκ…

Στον Κίρζη η πίεση, αν ναυαγήσει του Κρεκ…

Τα δεδομένα για τον Γκειμπριέλ Κρεκ, τα δώσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ. Τις απογευματινές ώρες, είχαμε επικοινωνία με τον Κύπριο δικηγόρο του Ουαλού επιχειρηματία, ο οποίος ουσιαστικά μας έδωσε το μήνυμα, ότι δεν προκύπτει κάτι καινούργιο.

Αν τελικά ναυαγήσει η περίπτωση συνεργασίας με τον Κρεκ, η πίεση μπαίνει (εννοείται) στον Νίκο Κίρζη. Τόσο γιατί είναι επικεφαλής της διοίκησης, όσο και γιατί είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας.

*Εξαφανισμένος ο Κρεκ... 

Θα πρέπει να βρει λύσεις, να μην μείνει από… βενζίνη η ομάδα στον οικονομικό τομέα στην διάρκεια της χρονιάς.

Κάποιοι λένε ότι βιάστηκε να γνωστοποιήσει την συμφωνία με τον Κρεκ, πριν διασφαλιστεί ότι θα καταστεί τυπικά συμπαίχτης του (και στην πορεία μεγαλομέτοχος) ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Εννοείται θα έχει σοβαρότατη ευθύνη, αν αποδειχθεί αναξιόπιστος ο μίστερ Κρεκ.

Συνεργάτες του διατείνονται ότι τον «τσέκαρε» καλά ο πρόεδρος, πριν φτάσει στο σημείο να τον παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου στο Columbia Plaza.

Εξ άλλου, δεν υπάρχει πληροφορία, ότι ψάχνεται ήδη ο διοικητικός ηγέτης των κυανολεύκων, για άλλον επιχειρηματία ο οποίος να βάλει ζεστό χρήμα για να πάρει… ανάσα το ταμείο της εταιρίας «Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημοσία ΛΤΔ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ήττες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ήττες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην 20ή αγωνιστική και 1η του δεύτερου γύρο της διοργάνωσης.