ΑΕΛ ή αλλού ο Ράφα;
Πριν τρεις εβδομάδες, είχαμε γνωστοποιήσει ότι το όνομα του Ράφα Λόπες, είναι «κυκλωμένο» από τους τεχνικούς υπεύθυνους της ΑΕΛ.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Απόλλωνας έβαλε στο «οπλοστάσιο» του έναν παικταρά από το... πάνω ράφι και σε πολύ καλή ηλικία (30 ετών), γνώριμος στο Κυπριακό κοινό από την επιτυχημένη παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενισχύοντας τα μέγιστα την επίθεση του.
Στα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος έπαιξε ως αλλαγή και στα επόμενα τρία ως βασικός, αλλά δεν είχε καταφέρει να... συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα.
Στο έκτο παιχνίδι πρωταθλήματος όμως κόντρα στον Ακρίτα, όπου ήταν ξανά στο αρχικό σχήμα, «έσπασε το ρόδι», αφού πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς με την κυανόλευκη φανέλα και το πανηγύρισε δεόντως.
Και φυσικά, όλοι στο Κολόσσι περιμένουν ότι αυτό το τέρμα, θα είναι το... ορεκτικό για τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.
Η μεγάλη κλάση του και η παρουσία του στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη τριετία (2022-2025), δημιουργούν δικαιολογημένα αυτή την αισιοδοξία, αλλά θα πρέπει όμως να μπουν και άλλοι παίκτες-«κλειδιά» στην «εξίσωση», ειδικά όταν θα αρχίσουν ξανά τα ντέρμπι, για να ελπίζει ο Απόλλωνας σε... καλύτερες μέρες.
Ι.Ι.