Έξι ομάδες ΑΠΕΙΛΟΥΝ με νομικά μέτρα για την απόφαση στο Δόξα-Αχυρώνας Ονήσιλος (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)
Έξι ομάδες απειλούν με νομικά μέτρα για την απόφαση στο Δόξα-Αχυρώνας Ονήσιλος μέσω επιστολής των δικηγόρων τους.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Ιταλός θρύλος, Φάμπιο Καναβάρο, ανέλαβε τα ηνία της εθνικής Ουζμπεκιστάν, έχοντας ως στόχο να την οδηγήσει στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, το καλοκαίρι του 2026.
Ωστόσο, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών χρειάστηκε να πέσει στο τραπέζι μία εξαιρετικά ελκυστική πρόταση.
Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος αμυντικός της Σκουάντρα Ατζούρα υπέγραψε ένα τεράστιο συμβόλαιο, χάρη στο οποίο θα έχει λαμβάνειν ετησίως 4 εκατομμύρια ευρώ. Ως εκ τούτου, ο Καναβάρο έγινε πλέον ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο.
Πιο αναλυτικά, ο Ιταλός τεχνικός, από εδώ και στο εξής, θα αποταμιεύει 333.333 ευρώ το μήνα, 76.923,08 ευρώ την εβδομάδα, 10.958,90 ευρώ την ημέρα, 456,62 ευρώ την ώρα και 7,61 ευρώ το λεπτό.
Ενδεικτικά, ο φίλος και συνάδελφός του, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της Ιταλίας μετά το τέλος της εποχής Σπαλέτι, έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με μισθό 500.000 ευρώ καθαρά, 1 εκατομμύριο ευρώ ακαθάριστα.
sport24.gr