Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του στον πάγκο της Νότιγχαμ, βρίσκεται ο Άγγελος Ποστέκογλου. Σε βαθμό τέτοιο, που όπως αναφέρουν οι «Times» του Λονδίνου, εάν η Φόρεστ δεν πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή (5/10) στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απέναντι στη Νιούκαστλ, τότε ο ομογενής τεχνικός μόνο με θαύμα θα διατηρηθεί στην θέση του!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με… μηδέν νίκες μετά από 6 ματς στο τιμόνι της Νότιγχαμ ο 60χρονος προπονητής έχει κάνει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Αν αυτό δεν αλλάξει στον αγώνα με τους «ανθρακωρύχους», τότε όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο ενημέρωσης «ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ευάγγελος Μαρινάκης, θα μπορούσε να εξετάσει την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ηγεσία».
Κι αυτό θα συμβεί μέσα στο διάστημα που μεσολαβεί με τη διακοπή των πρωταθλημάτων της Γηραιάς ηπείρου, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στους προκριματικούς του Μουντιάλ 2026.
«Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ βρίσκεται στον πάγκο μόλις σε έξι παιχνίδια, αλλά η πίεση έχει ήδη αυξηθεί μετά από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, κατά τα οποία η Φόρεστ έχει υποχωρήσει στην 17η θέση της Premier League και έχει αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ» αναφέρει το ρεπορτάζ και προσθέτει:
«Η εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Μίντιλαντ την Πέμπτη (2/10) συνέχισε την κακή εκκίνηση, με τους οπαδούς στο “Σίτι Γκράουντ” να στρέφονται κατά του 60χρονου Αυστραλού φωνάζοντάς του “θ’ απολυθείς το πρωί”, μόλις 23 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ ο Ευάγγελος Μαρινάκης παρακολουθούσε από τις εξέδρες.»
Θεωρείται δεδομένο ότι ο ομογενής τεχνικός θα καθοδηγήσει την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απέναντι στη Νιούκαστλ, αλλά όλοι συνειδητοποιπούν, πλέον, πώς η ανάγκη για να έρθουν νίκες είναι επιτακτική, ανεξαρτήτως της έδρας.
«Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες μετά τον αγώνα με τη Νιούκαστλ δίνει στη διοίκηση χρόνο να αξιολογήσει τον πρώτο μήνα του προπονητή στον πάγκο, κατά τον οποίο η ομάδα έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα, έχει ηττηθεί από τη Σουόνσι (Championship) στο Λιγκ Καπ, κι έχει φέρει ισοπαλία εκτός έδρας με τη Μπέτις στο Europa League, πριν ηττηθεί από τη Μίντιλαντ» συνεχίζουν οι «Times».
Και καταλήγει: «Ο Μαρινάκης έχει δείξει προηγουμένως ότι δεν διστάζει να απολύει προπονητές σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τον Κάρλος Κορμπεράν να παραμένει μόνο 11 αγώνες στον ελληνικό σύλλογο του οποίου είναι ιδιοκτήτης, τον Ολυμπιακό, το 2022.
Η Φόρεστ δεν έχει κερδίσει ακόμη στο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει κατανόηση από τη διοίκηση ότι ο Ποστέκογλου δεν είχε πολύ χρόνο στις προπονήσεις με τους παίκτες του από τότε που αντικατέστησε τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο τον προηγούμενο μήνα και ότι προσπαθεί να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού τους και να το κάνει πιο επιθετικό.»
Μετά τη διακοπή, η Φόρεστ θα υποδεχθεί την Τσέλσι στο πρωτάθλημα, πριν φιλοξενήσει την Πόρτο στο Europa League και στη συνέχεια ταξιδέψει εκτός έδρας για να αντιμετωπίσει τη Μπόρνμουθ.
Πηγή: monobala.gr
Αφού γλίτωσε στο... τσακ το μέγα κάζο στο κύπελλο απέναντι στον Εθνικό Λατσιών, η ΑΕΛ επικεντρώθηκε στο αποψινό (20:00) ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αλφαμέγα» για την 6η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/10 @ 11:14
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έστειλε το μήνυμα του για την Παλαιστίνη, σε βίντεο μέσω του οποίου κάλεσε τον κόσμο της Βαρκελώνης σε διαμαρτυρία για τη γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα.
04/10 @ 10:51
Οι τιμωρίες στην Αγγλία, παικτών που παραβιάζουν τους κανονισμούς περί στοιχηματισμού, συνεχίζονται.
04/10 @ 08:30
Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Παρί επικράτησε άνετα της Λοριάν (2-0) και επέστρεψε στις νίκες στη Ligue 1.
04/10 @ 08:07
Η Γάνδη πήρε σημαντική νίκη επί της σκληρά μαχόμενης Σαρλερουά και με 2-1 πήρε το τρίποντο.
04/10 @ 07:53
Με το διπλό (0-1) από την έδρα της Χόφενχαϊμ απέδρασε η Κολωνία και έκανε άλμα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.
04/10 @ 00:06
Η φοβερή Μπόρνμουθ γύρισε το ματς με τη Φούλαμ, πήρε τη νίκη με 3-1 και ανέβηκε στη 2η θέση της Premier League και στο -1 από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ!
BEST OF THEMASPORTS