Ένα από τα «στοιχήματα» του Μάρτινς…

Ένα από τα «στοιχήματα» του Μάρτινς…

Ανακούφιση ένιωσε ο Ούγκο Μάρτινς, που τελικά το επίσημο ντεμπούτο του στην ΑΕΛ, δεν συνοδεύτηκε με γκέλα ολκής στον θεσμό του κυπέλλου.

Όπως εύστοχα ανάφερε ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα στην Περιστερώνα, δεν είναι μάγος, για να εξαφανίσει μέσα από μια-δυο προπονήσεις, τα προβλήματα και τις αδυναμίες που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Το ξαναείδαμε χθες, ότι μερικοί παίχτες δεν έχουν το κατάλληλο ειδικό βάρος, να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ.

Ένα από τα στοιχήματα που… καλείται να κερδίσει ο Μάρτινς, είναι να «πιάσει» περισσότερα, ακόμα και από τους παίχτες που στην παρούσα φάση, κρίνονται από πολλούς ως μετριότητες.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Υποστολή σημαίας στην Κολομβία: Αποσύρθηκε από τους «καφετέρος» ο Χάμες Ροντρίγκες!

Υποστολή σημαίας στην Κολομβία: Αποσύρθηκε από τους «καφετέρος» ο Χάμες Ροντρίγκες!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Κολομβίας πήρε ο επί χρόνια αρχηγός των «καφερέτος», Χάμες Ροντρίγκες!