Τάκλιν για... φυλακή: Το «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Ντιομάντε στον Ελ Ουαχντί (BINTEO)

Τάκλιν για... φυλακή: Το «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Ντιομάντε στον Ελ Ουαχντί (BINTEO)

Το «δολοφονικό» τάκλιν του Ντιομάντε στον Ελ Ουαχντί που άφησε τη Ρέιντζερς με δέκα παίκτες κόντρα στη Γκενκ.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/09) η Ρέιντζερς υποδέχεται στο «Άιμπροξ» την Γκενκ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο στη Γλασκώβη, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Μοχάμεντ Ντιομάντε.

 
Συγκεκριμένα, ο Ιβοριανός εξτρέμ της Ρέιντζερς πραγματοποίησε ένα... δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Ελ Ουαχντί, πετυχαίνοντας τον αντίπαλό του με τις τάπες ψηλά στο πόδι και στον αστράγαλο!

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών για το Κύπρος – Λετονία

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών για το Κύπρος – Λετονία

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018