H Απόλλων ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Νέαρχο Ζήνωνος (29/01/2004) μέχρι τον Μάιο του 2027.
Ακολουθήστε μας στο Google news
H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Νέαρχο Ζήνωνος (29/01/2004) μέχρι τον Μάιο του 2027.
Ο Νέαρχος εντάχθηκε στον Απόλλωνα από παιδική ηλικία κι αγωνίστηκε σε όλα τα κλιμάκια ενώ το 2021 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στις 06/03/2023 πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο με την ομάδα Ανδρών με αντίπαλο την ΑΕΛ.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας κάθε επιτυχία αγωνιζόμενο με την κυανόλευκη φανέλα.
Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού
Συνάντηση θα έχουν το ερχόμενο Σάββατο ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Κωνσταντίνου, Κρις Παναγιώτου και ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου με θέμα τον Ούγκο Μάρτινς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/09 @ 18:41
Με απόλυτη επιτυχία και σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στον χώρο «Νότες», η επίσημη παρουσίαση του νεοσύστατου τμήματος Futsal του Απόλλωνα Λεμεσού.
25/09 @ 15:59
Εξάντλησαν τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν για το ντέμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ οι Απολλωνίστες.
25/09 @ 13:27
Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
25/09 @ 10:15
Αρκετά είναι τα παράπονα για τους Κύπριους διαιτητές στις πρώτες αγωνιστικές και ήδη αρκετές ομάδες εκφράζονται ανοικτά.
24/09 @ 20:22
Το τμήμα φούτσαλ του Απόλλωνα παρουσιάστηκε απόψε
23/09 @ 13:04
Στον Απόλλωνα δεν σκοπεύουν να απαντήσουν στην χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, για να μην βάλουν κι άλλο λάδι στη φωτιά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.
BEST OF THEMASPORTS