Πόλυς ΧαραλάμπουςΣτον Απόλλωνα δεν σκοπεύουν να απαντήσουν στην χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, για να μην βάλουν κι άλλο λάδι στη φωτιά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επιμένουν πάντως, ότι με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και την έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει προς τους ντόπιους ρεφ, θα πρέπει να έλθει ξένος διαιτητής για να έχει την ευθύνη του VAR στο ματς του ΓΣΠ.
Είναι καθαρό πλέον, ότι μια – μια οι ομάδες, αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί να πάει άλλο ο χαβάς, μόνο με γηγενείς διαιτητές.
Το ζήτημα είναι να λάβουν απόφαση αυτοί που κρατούν το τιμόνι διαχείρισης του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.
Το πείραμα... δεν βγαίνει κι εξετάζεται η κάθοδος ξένων!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/09 @ 10:10
Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου
22/09 @ 08:53
Μας ξάφνιασε με την απάντηση που έδωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή, όταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει περίπτωση να πάρουν άνεργο ποδοσφαιριστή.
22/09 @ 08:16
Μια από τις πιο δαπανηρές κινήσεις στον καλοκαιρινό σχεδιασμό του Απόλλωνα, ήταν ο Λάζαρ Μάρκοβιτς.
21/09 @ 22:06
Ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ δέχθηκε ερώτηση για πιθανή μεταγραφή και εάν υπάρχει άνεργος παίκτης στην Κύπρο για Απόλλωνα.
21/09 @ 21:18
Καυστική ανάρτηση για τη διαιτησία από τον πρόεδρο της ΕΝΠ, Κώστα Στρατή μετά την ήττα με 3-0 από τον Απόλλωνα.
21/09 @ 23:16
Πρωταγωνιστής της νίκης του Απόλλωνα επί της ΕΝΠ με 3-0 ήταν ο Σέρχιο Καστέλ.
BEST OF THEMASPORTS