Άρχισαν τα... «βάσανα»: Σήκωσε μανίκια ο Ηλίας Χαραλάμπους, πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν οι Βοιωτοί.




Αποκαλύφθηκαν οι μισθοί των παικτών της Χάποελ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με δημοσίευμα του Israel Hayom για την ερχόμενη σεζόν με τα ποσά για των δυο ισραηλινών ομάδων να είναι αστρονομικά.
Συγκεκριμένα ο Βασίλιε Μίσιτς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη και γενικά ο πιο πλουσιοπάροχα αμοιβόμενος της Ευρώπης, ξεπερνώντας και τον Κέντρικ Ναν, με τον Σέρβο να λαμβάνει 6 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
Όσον αφορά την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Λόνι Ουόκερ αμοίβεται με 2.2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας για την ομάδα του «λαού».
Αναλυτικά οι μισθοί των παικτών της Χάποελ και της Μακάμπι:
Χάποελ Τελ Αβίβ:
Μακάμπι Τελ Αβίβ
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις