Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη νίκη: «Θέλαμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας μετά από 5½ μήνες. Ξέραμε ότι η ΕΝΠ θα ερχόταν με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα μας έβαζε δύσκολα. Και μας έβαλε και το 3-0 ίσως αδικεί την ΕΝΠ. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία».
Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Πάντα τα ντέρμπι αυτά είναι από τα κορυφαία του πρωταθλήματος, πολύ περισσότερο τα τελευταία 15 χρόνια. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Είναι ακόμη νωρίς, από την Τετάρτη θα μπούμε σε ρυθμούς ντέρμπι για να δούμε και τις αγωνιστικές επιλογές μας».
Για τα παράπονα της ΕΝΠ: ««Τα τελευταία χρόνια παραδέχθηκα τρεις φορές όταν πήραμε σφυρίγματα και ίσως να είμαι ο μοναδικός. Χθες θεωρώ πως δεν ήταν πέναλτι. Τη μπάλα την κλωτσά ο Μπράουν, πάει προς το κέντρο και δεν έχει κάποιο εκεί να δώσει πλεονέκτημα. Αν ερχόταν από παίκτη της ΕΝΠ, θα λέγαμε πως ήταν απρόσεκτο παίξιμο. Δικαιούται η ΕΝΠ να διαμαρτύρεται. Εμείς είμαστε από τους πρώτους που μιλήσαμε για ξένους διαιτητές. Παιχνίδια όπως το ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα θα κρίνουν και το μέλλον τον Κύπριων διαιτητών. Ούτε ο ΑΠΟΕΛ, ούτε ο Απόλλωνας θα χαριστεί. Μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο διαιτητής, χωρίς να αφήνω να νοηθεί τίποτα. Αυτός που θα οριστεί θα καθορίσει και την τύχη των Κύπριων διαιτητών. Θεωρώ πως θα ήταν καλό να υπάρχει ξένος VARιστας για να βοηθηθεί ο Κύπριος διαιτητής».
Για την ετοιμότητα του Απόλλωνα μέχρι σήμερα: «Θεωρώ πως είμαστε στο 70% του βαθμού ετοιμότητας. Η ομάδα θέλει χρόνο αλλά και τα αποτελέσματα για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούμε. Να είναι πιο επιθετική, να έχει περισσότερη συνοχή και να βρει ρυθμό»
H ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε (22:00-ΡΙΚ) στο Stade de la Tuilière την Ελβετική Λωζάνη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Conference League με στόχο την πρώτη της φετινή νίκη στη League Phase.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 11:31
Ανακοίνωση από το σωματείο του Απόλλωνα για τα τακτικά μέλη του σωματείου.
06/11 @ 11:53
Δύο παίκτες του Απόλλωνα είδαν από κοντά την μεγάλη νίκη της Πάφου επί της Βιγιαρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
04/11 @ 13:37
Στον Supersport 104.0 και sτην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τη Μαρίνα Αργυρού και με τον Μάκη Νικολάου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
04/11 @ 10:20
Ενημέρωση από τον Απόλλωνα:
03/11 @ 12:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, την επομένη της ήττας της ομάδας του από την ΑΕΚ στο «Άλφαμεγα».
03/11 @ 10:00
Καλή η κριτική, αλλά στο ποδόσφαιρο για να πετύχεις τους στόχους σου, χρειάζεται να έχεις μαζί σου σε κάποιες... κομβικές στιγμές και τη ρημάδα την τύχη!
BEST OF THEMASPORTS