Έκανε ανατροπή και «σεφτέ» στη Μάλαγα η Βιγιαρεάλ
Έστω κι αν έχανε, η Βιγιαρεάλ νίκησε 3-1 τη Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» για την έκτη αγωνιστική της La Liga κι έκανε «σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα.




Η ανακοίνωση:
Η ΑΕΚ LARNACA FC LTD ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής μας Yerson Ronaldo Chacón υπέστη διάσειση κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ανόρθωση. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες απεικονιστικές και αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν φυσιολογικά.
Ο ποδοσφαιριστής μας νοσηλεύτηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για παρακολούθηση διάρκειας 24 ωρών και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο.
Ευχαριστούμε θερμά τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Furtado, για τη βοήθεια που παρείχε, καθώς και τα ιατρικά επιτελεία για την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή τους.
Του ευχόμαστε περαστικά και ταχεία επιστροφή, δυνατός, στα γήπεδα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις