Με ψυχολογία στα ύψη για το δεύτερο τρίποντο (Πιθανή εντεκάδα)

Με ψυχολογία στα ύψη για το δεύτερο τρίποντο (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΙ επιστρέφει δυναμικά μετά την διακοπή και θέλει να κερδίσει και την Ανόρθωση

Μετά την νίκη στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΛ, η ΑΕΚ ξεκουράστηκε και σήμερα δηλώνει πανέτοιμη για το ντέρμπι με την Ανόρθωση εκτός έδρας. 

Η ομάδα του Ιδιάκεθ προφανώς και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλο της, ωστόσο πρέπει να κάνει το ιδανικό παιχνίδι για αν έρθει το 2 στα 2 λίγες μέρες πριν και το εξ αναβολής ντέρμπι με την Ομόνοια. 

Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφει ο Ροντέν.  Εκτός οι Άνχελ και Ναούμ. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Αλομέροβιτς,  Εκπολό,  Ναλί,  Μιλίσεβιτς,  Ρομπέρζ,  Λέδες,  Πονς,  Τσακόν,  Μιραμόν , Καμπρέρα και Ιβάνοβιτς. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εξέλιξη στο «Όλντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εξέλιξη στο «Όλντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 60ό λεπτό η Σίτι των 10 παικτών προηγήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» με τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε φάση που έδειχνε να είναι ξεκάθαρο οφσάιντ, αλλά ο VAR εντόπισε το λάθος και το γκολ μέτρησε!