Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ομόνοιας για Ακρίτα - Μέσα ο Τάνκοβιτς, τρεις εκτός

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ομόνοιας για Ακρίτα - Μέσα ο Τάνκοβιτς, τρεις εκτός

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου με τον Ακρίτα και ανακοίνωσε την αποστολή.

 Εκτός έμειναν οι Γιόβετιτς, Λοΐζου και Μουσιαλόφσκι.

Αναλυτικά:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (13/09, 19:00) αγώνα απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Σεμέδο, Στεπίνσκι, Χατζηγιοβάννης, Εβάντρο, Μάριτς, Αγκουζούλ, Μαέ, Ανδρέου, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Νεοφύτου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μόνος αυτός πέρασε τη βάση

Μόνος αυτός πέρασε τη βάση

Μόνο αυτός έγραψε ικανοποιητικό βαθμό, στην ψεσινή αναμέτρηση με τον Άρη.