Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου με τον Ακρίτα και ανακοίνωσε την αποστολή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκτός έμειναν οι Γιόβετιτς, Λοΐζου και Μουσιαλόφσκι.
Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (13/09, 19:00) αγώνα απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Σεμέδο, Στεπίνσκι, Χατζηγιοβάννης, Εβάντρο, Μάριτς, Αγκουζούλ, Μαέ, Ανδρέου, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Νεοφύτου.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/09 @ 21:16
Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ακρίτα έμεινε ο Λοΐζος Λοΐζου.
12/09 @ 17:54
Γύρισε τον χρόνο τρία χρόνια πίσω η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο νικητήριο γκολ του Μπεζούς στο 90' κόντρα στον Ακρίτα.
12/09 @ 19:35
Οι δηλώσεις του Ράιαν Μαέ ενόψει Ακρίτα στην εκπομπή Μatch Preview στο ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV.
12/09 @ 19:27
Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει Ακρίτα στην εκπομπή Μatch Preview στο ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV.
12/09 @ 16:27
Ανάρτηση από την Ομόνοια για τους 7 παίκτες που έπαιξαν σε όλα τα φετινά ματς.
12/09 @ 13:51
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας
BEST OF THEMASPORTS