Τι λένε απο Ομόνοια για Στεπίνσκι...
Αυτό που βγαίνει από την Ομόνοια είναι πως δεν αποχωρεί ο Στεπίνσκι από την ομάδα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έχει γραφτεί κατά κόρον, ότι παρότι… περπατά στο 40ο έτος της ηλικίας του, έχει ως κίνητρο (συνεχίζοντας να φορά τα γάντια) να αγωνιστεί για 6η φορά σε τελική φάση Μουντιάλ στην καριέρα του.
Βασικά αναμένουν να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων ο πολύπειρος Λατινοαμερικάνος πορτιέρε. Αν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, τότε αυτομάτως θα τεθεί υπο τις διαταγές του Τραμετσάνι.
Στην ΑΕΛ περιμένουν το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης Στεπίνσκι. Από τα συμφραζόμενα του Νικόλα Λεβέντη, σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή, καταλάβαμε ότι βασικά η μπάλα είναι στα πόδια του παίχτη, αν θα αλλάξει επαγγελματικό σταθμό.
Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ή πληροφορία, ότι ο 30χρονος Πολωνός φορ, είναι αρνητικός ή έχει επιφυλάξεις, να φορέσει τα χρώματα της Λεμεσιανής ομάδας.
Ενδιαφέρον υπάρχει επίσης, αν θα γίνει άλλη μια «πινελιά» στο τελικό παζλ του ρόστερ. Ο Λεβέντης χθες, ήταν κάθετος, ότι τελικά δεν «κόβεται» ο Ιμανισίμουε. Σε συνδυασμό με την διάψευση περί ενδιαφέροντος για Καζού, συμπεραίνουμε, ότι δεν θα πάρουν αριστερό μπακ.
Μέχρι πριν μια-εβδομάδες, έβγαινε προς τα έξω, ότι θα πάρουν ακόμα έναν σέντερ μπακ. Ο Ντίλαν Ουεντραόγκο εκεί που έδειχνε «κομμένος», βάσει όσων διαρρέουν τα τελευταία 24ωρα, το πιθανότερο είναι να επιβιώσει.
Στο βαρύ συμβόλαιο (για το «βαλάντιο» της ΑΕΛ), συνεχίζει να «κάθεται» ο Γερμανός χαφ Τομάλα.