ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις του Ατλέτικο - Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ατλέτικο και Άρσεναλ είχαν από ένα γκολ με πέναλτι και μετά το 1-1 στην Μαδρίτη, η πρόκριση στον τελικό του Champions League θα κριθεί στο Emirates.




Στον Άρη που προτάθηκε δεν πέρασε ο Αμρ Ουάρντα, αλλά θα παίξει και πάλι στη Super League, μετά την περσινή του θητεία στον Ατρόμητο, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία που τον είχε και στον Πανσερραϊκό και στον ΠΑΟΚ. O Αιγύπτιος εξτρέμ μετά τον Ατρόμητο, επιστρέφει στην ΑΕΛ στην οποία έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν, επί προεδρίας Αλέξη Κούγια τη σεζόν 2019-20, καταγράφοντας 23 συμμετοχές με επτά γκολ και έξι ασίστ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι ο Ουάρντα είναι ήδη στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στους «βυσσινί» που μετά τους Σαγκάλ και Βινιάτο, προχωρούν στην απόκτηση και ενός ακόμα winger. Aν επιβεβαιώθει το ρεπορτάζ ο Ουάρντα θα είναι η 20η προσθήκη των θεσσαλών τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
sportime.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις