Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής, Ηλίας Χαραλάμπους, έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του  Super ΣΠΟΡ FM 104.0. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην παρουσία του με το Εθνόσημο και για το παιχνίδι με την Ελλάδα. Για το ότι θα τιμηθεί στον αγώνα με την Ελλάδα: «Το ότι θα τέλειωνε η καριέρα μου με αυτή την τιμητική διάκριση, είναι ότι καλύτερο για εμένα. Νιώθω ευλογημένος για ότι πέτυχα, ευχαριστώ τον Θεό για τη δύναμη που μου έδωσε. Όλα τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα». Για την παρουσία του στην Εθνική: «Έχω περάσει από όλες τις Εθνικές, στην Εθνική Ανδρών έπαιξα για 15 χρόνια. Αυτό που κρατώ είναι οι πολλές εμπειρίες που είχα. Με την Εθνική έχει αντίπαλους παίκτες που αγωνίζονται στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Έκανα πολλούς φίλους και αυτό που κρατάω είναι η αγάπη του κόσμου. Η εκτίμηση του κόσμου είναι αυτό που μένει». Για το πως βλέπει την Εθνική: «Η Εθνική νομίζω ότι είναι σε ένα πολύ καλό στάδιο τώρα. Το να κερδίσεις την Βοσνία και ποιοι αγωνίζονται εκεί, ήταν μεγάλη νίκη. Υπάρχει ταλέντο και εμπειρία. Με τον καινούριο προπονητή γίνεται μια νέα αρχή. Στο άμεσο μέλλον πρέπει να προκριθούμε σε κάποια προκριματική φάση». Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Έχουμε τη δική μας περηφάνια, το δικό μας εθνόσημο, τη δική μας ταυτότητα. Οι παίκτες θα δώσουν όλα για τη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα, θα είμαστε με την Ελλάδα. Δεν είναι Eurovision που μας δίνουν και τους δίνουμε 12 βαθμούς. Νιώθω αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΠ και την ΕΠΟ που θα με τιμήσουν».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ