Ανακοίνωσε Μίμοβιτς!
Η ανακοίνωση της Πάφου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Πολλά τα ανοικτά μέτωπα για την UEFA. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα ειδικά για εμάς που είναι η πρώτη μας φορά. Την ίδια στιγμή έπρεπε να είχαμε άτομα σε διάφορες χώρες. Αρκετός κόσμος ήταν εκτός γραφείων. Μαθαίνει από τέτοιου είδους διοργανώσεις. Μάθαμε αρκετά την περσινή χρονιά και θα μάθουμε αρκετά και φέτος. Να πάρουμε τα σημαντικά και να τα διαμορφώσεις στα δικά σου για να γίνεις καλύτερος».
«Εντός των ημερών θα έχουμε και τα πακέτα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς αλλά και τα εντός έδρας παιχνίδια. Υπήρχαν σκέψεις για το ΓΣΠ. Τα έβαλαν όλα κάτω οι ιδιοκτήτες. Το πρώτο μέλη, ήταν ο κόσμος μας που ήταν πιστός σε όλα τα παιχνίδια. Θα είναι πιο εύκολη η πρόσβαση για το Αλφαμέγα και θέλουμε να απολαύσει ο κόσμος μας το ταξίδι μαζί μας».
Για τον Τάνκοβιτς: «Δεν κρύβομαι. Έχουμε να κάνουμε με ένα λεπτό θέμα με τον αρχηγό της ομάδας. Ήταν απόφαση για να μην είναι στην λίστα της Ευρώπης. Οφείλουμε να κρατήσουμε επίπεδο. Είναι μια προσωπικότητα. Κάποτε το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο. Όμως κάποτε πρέπει να παίρνεις κάποιες αποφάσεις, που ίσως δεν αρέσουν. Πρέπει να τους δώσουμε και την πίστωση ότι μέχρι τώρα έχουν πάρει σωστές αποφάσεις. Δεν υπάρχει το παραμικρό. Είναι αγωνιστικοί οι λόγοι. Για να μην υπάρξουν σκιές. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για ένα παίκτη και από την άλλη πόσο δύσκολο είναι για την ομάδα να πάρει μια τέτοια απόφαση».
Για τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Τάνκοβιτς: «Υπήρξαν κάποιες προτάσεις και τις μελετάμε. Έχει το δικαίωμα να κοιτάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Η συμφωνία πρέπει να ικανοποιεί και τις δυο πλευρές. Δώσαμε άδεια στον παίκτη και στον μάνατζερ του. Οι προτάσεις καλύπτουν τις ανάγκες της ομάδας. Οι προτάσεις ήταν από ομάδες εκτός Κύπρου».
«Θα έχουμε ακόμη μια προσθήκη στην ομάδα και όταν υπογράψει θα ανακοινωθεί, αν είναι καταλόγου β’ δεν θα χρειαστεί να φύγει κάποιος».
«Δεν συζητούμε για εύκολους ή δύσκολους αντιπάλους. Ξέρουμε πολύ καλά ποιες ομάδες έχουμε απέναντι μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εκπλήξεις. Τώρα μιλάμε για πιο μεγάλα μεγαθήρια».
«Δεν είναι πολλά τα εισιτήρια. Υπάρχουν αποκοπές από την UEFA. Θα είναι λίγο πιο πάνω από 5000. Να τρέξει ο κόσμος να πάρει τα πακέτα. Θα είναι η ευκαιρία τους να δουν την Πάφο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το «Άλφαμεγα», είναι το καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο για τέτοιου είδους αγώνες. Θα ήθελαν να εξαντλήσουμε όλα τα πακέτα. Θα είναι τιμές λογικές».
Για το θέμα του γηπέδου: «Πλέον έχει πάρει τον δρόμο του. έπεσαν οι υπογραφές και περιμένουμε πολύ σύντομα τις προσφορές. Έφτασε αυτή η στιγμή. Μένει το τελευταίο κομμάτι όπου είναι ο διαγωνισμός».
«Θα πάρουμε 1000 με 1300 εισιτήρια με τον Ολυμπιακό Πειραιώς».
«Ο Απόλλωνας είναι Απόλλωνας. Έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».