ΣΥΓΚΙΝΕΙ η κόρη του Τιμούρ: «Όταν ο κόσμος βλέπει έναν προπονητή, εγώ βλέπω τον μπαμπά μου»
Με μια συγκινητική ανάρτηση της η Λήδα Κετσπάγια κάνει αναφορά στις δύσκολες στιγμές και την δουλειά του πατέρα της , Τιμούρ στον πάγκο της Ανόρθωσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο γενικός αρχηγός της Ομόνοιας Αρ. μίλησε για την πορεία της ομάδας σ’ αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Υπενθυμίζουμε πως τα «περιστέρα», απέσπασε βαθμό από την Ανόρθωση μετά το 0-0, ενώ ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από τον Άρη με 1-0.
«Παίρνουμε τα θετικά. Η ομάδα έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μας αφήνει ικανοποιημένους και αισιοδοξία για τη συνέχεια».
Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Ακόμη η ομάδα θέλει την πίστωση χρόνου για δείξει πράγματα. Στα δυο πρώτα ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας στην πρώτη κατηγορία».
«Δεν μιλάμε για την διαιτησία. Υπάρχουν οι αναλυτές. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε τον Άρη».
Για τον δανεισμό του Ενρίκες από την ΑΕΚ: «Εξετάζεται. Αν υπάρξει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Μπορεί να προκύψει κάτι από το εξωτερικό. Δεν έχει κάτι ανακοινώσιμο για την ώρα»
«Με τον Άρη σταθήκαμε αρκετά καλά. Γνωρίζουμε πόσο ποιοτική είναι. Έδειξε η ομάδα πως μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά»