Για... μισό λεπτό δεν χάλασε η μεταγραφή του Γουϊσά!

Για... μισό λεπτό δεν χάλασε η μεταγραφή του Γουϊσά!

Μόλις… 30 δευτερόλεπτα πριν λήξει η περίοδος στην Premier League κατάφερε η Νιούκαστλ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιοάν Γουϊσά από την Μπρέντφορντ.

Στο… παρά ένα και μάλιστα σχεδόν κυριολεκτικά κατάφερε να κάνει δικό της τον Γιοάν Γουϊσά από την Μπρέντφορντ η Νιούκαστλ.

Με τις «καρακάξες» να αποκτούν τον Κονγκολέζο σέντερ φορ έναντι 58 εκατομμυρίων ευρώ από τις «μέλισσες» στην τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, λίγο έλειψε η μεταγραφή του Γοϋισά να μην γίνει… ποτέ! Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, για… 30 δευτερόλεπτα, λόγω μιας παράξενης κατάστασης που δημιουργήθηκε και την οποία αποκάλυψε το «Sky Sports»…

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος σέντερ φορ δεν είχε προλάβει να υπογράψει ένα από τα απαιτούμενα έγγραφα, με αποτέλεσμα ένας από τους εκπροσώπους του να μεταβεί εσπευσμένα στο προπονητικό κέντρο της Νιούκαστλ για να τον βρει και να κλείσει αυτή την εκκρεμότητα.

Τελικά, η μεταγραφή του Γουϊσά επικυρώθηκε στις 20:59 ώρα Αγγλίας, σχεδόν μισό λεπτό πριν ολοκληρωθεί το σχετικό «παράθυρο»!

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Τουλάχιστον €1.000.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τρίτης 02/06/2026 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 3073ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.