Μόνο το διπλό έχει στο μυαλό (Πιθανή εντεκάδα)

Μόνο το διπλό έχει στο μυαλό (Πιθανή εντεκάδα)

Η Ανόρθωση πάει στο ΓΣΠ σήμερα με στόχο μόνο την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Είμαστε μόλις 2η αγωνιστική αλλά το σημερινό παιχνίδι για την Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας είναι κομβικό.  

Μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας και την ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου,  η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλους βαθμούς. Άλλωστε για μια ομάδα όπως την Ανόρθωση είναι μονόδρομος η νίκη κάθε αγωνιστική και παρά το γεγονός ότι είναι εντελώς καινούργια ομάδα,  ο Χοακίν πρέπει να βρείτε τρόπο να οδηγήσει την ομάδα στην νίκη. 

Στα αγωνιστικά νέα μόνο ο Βαν Νιφ είναι εκτός. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Παναγή,  Αμποαγκι, Αρτυματάς,  Φουρτάδο,  Κις, Πιτι,  Σχάτιν, Σίλβα,  Σόσα,  Τάντι και Βουκιτς. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!