ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ: «Ήμασταν λίγο αγχωμένοι - Από ένα φιλικό παιχνίδι, ο προπονητής μας απουσίαζε σήμερα χωρίς λόγο»

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ: «Ήμασταν λίγο αγχωμένοι - Από ένα φιλικό παιχνίδι, ο προπονητής μας απουσίαζε σήμερα χωρίς λόγο»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανάμεσα στον Ακρίτα και την ΕΝΠ, ο βοηθός προπονητής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Λευτέρης Κοσμαδάκης.

Αναλυτικά:

«Παρουσιαστήκαμε λίγο αγχωμένοι. Θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιους χώρους που είχαμε διαβάσει. Είχαμε συγκέντρωση και οργάνωση στο πρώτο μέρος ΚΑΙ δεχθήκαμε ένα γκολ από κάποια ανόητα φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε λίγο καλύτεροι. Είχαμε υποψίες φάσεων και στο τέλος την ευκαιρία με τον Λάτσα. Δεν μπορείς να βαφτίσεις ένα παιχνίδι εξάποντο, είναι όλα τα παιχνίδια σημαντικά.

Πιστεύουμε στους παίκτες μας και τις μεταγραφές μας, δουλεύουμε πολύ σκληρά. Η ΕΝΠ είναι δυνατή, είναι η 1η αγωνιστική για εμάς και από ένα φιλικό παιχνίδι ο προπονητής μας απουσίαζε σήμερα χωρίς λόγο. Πρέπει να δείχνουμε κατανόηση στο επάγγελμα του προπονητή».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το πόσο προβληματική είναι η εκκίνησή της στη φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να χάνει με 3-1 στο Έλαντ Ρόουντ από την Λιντς και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.