Σε ένα απίστευτο ματς, η Στουτγκάρδη νίκησε 8-7 στα πέναλτι στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ μετά το συνολικό 4-4 σε κανονική διάρκεια, παράταση και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του γερμανικού Κυπέλλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόκριση στη «ρώσικη ρουλέτα» για τη Στουτγκάρδη. Η κυπελλούχος Γερμανίας νίκησε 8-7 στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ της δεύτερης κατηγορίας (κ.α. 3-3, παράταση 4-4) σε ένα επικό κι απίστευτο ματς, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του γερμανικού Κυπέλλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, υπερασπιζόμενη προσωρινά τον τίτλο της.
Σε ένα αδιανόητο ματς, ο Κέλερ στο 8’ έκανε το 1-0, όμως ο Ντεμίροβιτς έκανε το 1-1 στο 12’ και το 1-2 στο 60’. Ο Σάντσες έφερε την ανατροπή στο 77’ και στο 85’, όμως ο Βολτεμάντε στο 89’ έσωσε προσωρινά τους Σουηβούς, οδηγώντας το ματς στο έξτρα ημίωρο.
Εκεί, το αυτογκόλ του Μπα έφερε το 3-4 στο 92’, όμως ο Κόντεχ στο 105’ έφερε το 4-4 κι οδήγησε την αναμέτρηση στη «ρώσικη ρουλέτα».
Εκεί, ευστόχησαν για τους γηπεδούχους οι Σάμπο, Αϊντίν, Πόλτερ, Μπελ-Μπελ, Μπα, Ελερς και Κόντεχ και για τους κυπελλούχους οι Βολτεμάντε, Μίτελσταντ, Λέβελινγκ, Ντεμίροβιτς, Χέντρικς, Βάνιοναν και Φρένκερτ, με τους Γκομεζ, Μάρι και Φρένκερτ να είναι οι μοιραίοι για την Μπραουνσβάιγκ.
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Ευρωβουλευτής και διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, βράβευσε τον πρώην πρόεδρο της «Κυρίας», Αντώνη Δημητρίου, για τη δημιουργία του Μουσείου της ιστορικής Αμμοχωστιανής ομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 08:34
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της Γαλλίας με το Αζερμπαϊτζάν λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αστράγαλο.
11/10 @ 07:57
Μια από τις πιο θρυλικές τριπλέτες στην επίθεση θέλει να αναβιώσει η Ίντερ Μαϊάμι, που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Νεϊμάρ.
10/10 @ 23:38
Δημοσίευμα στη Σουηδία συνδέει τον Ιωάννη Πίττα με την Λέγκια Βαρσοβίας!
10/10 @ 19:04
Η Ακτή Ελεφαντοστού διέλυσε με 7-0 τις Σεϋχέλλες, όπως και η Σενεγάλη με 5-0 το Νότιο Σουδάν, με τις δυο αφρικανικές ομάδες να είναι μια ανάσα από την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ του 2026.
10/10 @ 18:39
Ο Τζο Γουίλοκ της Νιούκαστλ έμεινε από βενζίνη με την Porsche των 230.000 ευρώ, προκαλώντας αμηχανία, γέλιο και μερικά… πειράγματα από τους οπαδούς που τον εντόπισαν στον δρόμο.
10/10 @ 17:38
Με τα καλύτερα λόγια τη φιλοσοφία που έχει περάσει στην Μπαρτσελόνα ο Χάνσι Φλικ μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
BEST OF THEMASPORTS