Themasports teamΣε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί για την αγορά του Τζίτζι Ντοναρούμα, με τους Γάλλους να έχουν ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις τους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Τζίτζι Ντοναρούμα στη Μάντσεστερ Σίτι!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός και έγκριτος στα μεταγραφική ζητήματα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «πολίτες» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Ιταλού κίπερ, ο οποίος και δεν βρίσκεται στα πλάνα των πρωταθλητών Ευρώπης για τη νέα σεζόν.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται, το deal μεταξύ των δύο ομάδων μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 30 με 35 εκατομμύρια ευρώ, με τους Παριζιάνους να έχουν ρίξει τις αρχικές απαιτήσεις των 50 εκατ. ευρώ, μιας και φτάνουμε σιγά-σιγά στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού παραθύρου.
Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν και από την αποχώρηση του Έντερσον από το «Έτιχαντ», με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να οδεύει προς την Τουρκία και τη Γαλατάσαραϊ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης παρέθεσε δηλώσεις στον Super Sport 104.0 και μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 10:39
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
24/11 @ 23:59
Με 10 από το 13' λόγω απίστευτου επεισοδίου μεταξύ συμπαικτών, η Έβερτον όχι μόνο δεν λύγισε αλλά με γκολάρα του Ντιούσμπερι-Χολ και βράχο Πίκφορντ «χαστούκισε» (0-1) τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ!
24/11 @ 23:16
Να απομακρυνθεί ο Τσάμπι Αλόνσο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να επιθυμούν οι παίκτες της «βασίλισσας», λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (26/11, 22:00).
24/11 @ 22:35
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
24/11 @ 21:05
Τρεις κυπριακές ομάδες δίνουν μάχη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με στόχο την πρόκριση σε επόμενη φάση.
24/11 @ 15:49
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφερε στην επιφάνεια μια άγνωστη ιστορία για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας πως στα 28 του έδωσε μάχη με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής.
BEST OF THEMASPORTS